Την Κυριακή περπατάμε όχι μόνο για την Παλαιστίνη αλλά για να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας ως ανθρώπινο είδος. Πέρα από από οποιαδήποτε εθνική διάκριση, πέρα από θρησκευτικές πεποιθήσεις. Περπατάμε ενάντια σε ένα πόλεμο άνευ προηγουμένου μαζικής εξόντωσης παιδιών. Ας μην μείνουμε απαθείς στις καθημερινές εικόνες εγκλημάτων που πραγματοποιούνται καθημερινά στη Γάζα.
Την Κυριακή περπατάμε από τον Κουμάρο στο Εξώμβουργο με το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από το νησί μας ως μια μικρή ένδειξη διαμαρτυρίας, για να σώσουμε την απόλυτη ηθική αξία που έχουμε όλοι στον κόσμο…την ανθρωπιά μας.
Ραντεβού στις 17:30 στο πάνω πάρκινγκ του Κουμάρου πάνω από την εκκλησία. Ανηφορίζουμε προς το Εξώμβουργο και επιστρέφουμε πάλι πίσω στο Κουμάρο.
Πρωτοβουλία πολιτών Τήνου ενάντια στην γενοκτονία των Παλαιστινίων














