Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Ραντεβού φιλαναγνωσίας με την «Βάγια κουκουβάγια» του παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου

Η βιβλιοθηκάριος της δανειστικής βιβλιοθήκης του παιδικού μας σταθμού «ξεπορτίζει» και δίνει ραντεβού με όλους τους φίλους του βιβλίου σ΄ένα πάρκο αφιερωμένο στην «Αλία , βιβλιοθηκάριο της Βασόρας»

Μαζί τρυπώνουμε στις σκήνες του πάρκου και περνάμε στιγμές φιλαναγνωσίας , στήνουμε μικρά εργαστήρια δημιουργίας βιβλίου. Κατασκευάζουμε χαρτί, εικονογραφούμε σαν άλλοτε και σαν σήμερα , τυπώνουμε με τον Γουτεμβέργιο , βιβλιοδετούμε , δανειζόμαστε  βιβλία , επισκεπτόμαστε το bazaar βιβλίου.

Οι δασκάλες μας Κολοβού Σοφία και Βελαλοπούλου Άννα  ξετυλίγουν για ακόμα μια φορά το κόκκινο κουβάρι της «Βάγιας» και μας αφηγούνται την αληθινή ιστορία της «Αλία τη βιβλιοθηκάριο της Βασόρας»

Ανταλλάζουμε εμπειρίες και κερδίζουμε ένα όμορφο απόγευμα φιλαναγνωσίας !

 Ευχαριστούμε το Π.Ι.Ι.Ε.Τ και το προσχολικό κατηχητικό σχολείο που φιλοξένησε τη δράση μας καθώς και όλους τους γονείς και φίλους του σχολείου μας που βοήθησαν και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -