Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Σχολείο Πύργου Τήνου – Παρουσίαση προγράμματος από το Λιμενικό Σώμα Τήνου

Σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου την Αρχικελευστή Λ.Σ. Τήνου κα. Γιαννίκου Αντωνία, την Επικελευστή Λ.Σ. Τήνου κα. Γκορίτσα Ευφροσύνη και την Λιμενοφύλακα Λ.Σ. Τήνου κα. Μελετίδου Στυλιανή-Νεκταρία με σκοπό να ενημερώσουν τους μαθητές τους Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Πύργου για τη συμπεριφορά στη θάλασσα και την προστασία από τους διάφορους κινδύνους στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», που εκπονείται σε συνεργασία με τον κοινωνικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «SAFE WATER SPORTS» (SWS).

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος Τήνου ενημέρωσαν τους μαθητές μας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, τη μείωση των ατυχημάτων και πνιγμών στη θάλασσα και την καλλιέργεια θαλάσσιας κυκλοφοριακής αγωγής και γενικά ορθής συμπεριφοράς και τήρησης των κανόνων ασφαλείας κατά το μπάνιο στη θάλασσα. Επιπλέον, παρουσιάζοντας βίντεο και σχετικές εικόνες μίλησαν στους μαθητές μας για τους κινδύνους που εγκυμονεί η θάλασσα, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημασία της πρόληψης.

Ευχαριστούμε θερμά το Λιμενικό Σώμα Τήνου για την ενδιαφέρουσα και χρήσιμη παρουσίαση.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -