Με ρωτούσαν μέσα στη προετοιμασία για το μαραθώνιο αν έχω καταλάβει πόσο έχω ευαισθητοποιήσει το κόσμο της Τήνου για τη προσπάθεια που θα κάναμε με τα παιδιά!!

Με ρώτησαν αν έχω καταλάβει ότι τη τελευταία εβδομάδα το νησί ζει στους ρυθμούς του Μαραθωνίου της Αθήνας και της προσπάθειας που θα κάναμε να φτάσουμε στο καλλιμάρμαρο !!!

Δεν απάντησα ποτέ

Το σκεφτόμουν αρκετά και συνεχίζω και το σκέφτομαι!!

Προτεραιότητα στη σκέψη μου ήταν όμως να φτάσει η Αθανασία με ασφάλεια στο καλλιμάρμαρο γιατί αν τη πιέζαμε θα ήταν εύκολο να κάνει επιληπτικό επεισόδιο και όλα να τελειώσουν άδοξα,γιατί το σύνδρομο της και η βελτίωση της εξαρτάται και από τις κρίσεις της.

Εχθές Σάββατο είχα αρκετό άγχος.

Με ρώτησε ένα από τα παιδιά αν ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω!! Νομίζω πως όχι!! Έμαθα στη ζωή μου να μην εγκαταλείπω,ειδικά τώρα με Την Αθανασια!! Κάποιες στιγμές όμως είναι καλή και η εγκατάλειψη γιατί έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας,ακόμα και τους γύρω μας.

Προπονηθήκαμε με σεβασμό στην αυθεντική διαδρομή.Αν δεν τη σεβαστείς και αν τυχόν κοροϊδέψεις στη προετοιμασία θα το βρεις μέσα στον αγώνα, είτε πας για 3 ώρες,είτε για 4 ώρες.Όλα πήγαν καλά μέχρι που ήρθε η στιγμή σήμερα να στηθούμε στην εκκίνηση και από εκεί πέρα η Αθανασια μας έδωσε φτερά στα πόδια μέχρι το καλλιμάρμαρο

Ελπίζω έστω και για λίγο να άνοιξα τα μάτια αυτών που διοικούν και αυτούς που θα συνεχίσουν να διοικούν το νησί και να σεβαστούν τη προσπάθεια αυτή και η Τηνος να γίνει πρότυπο για ανθρώπους με αναπηρία. Η Τηνος έχει 0% προσβασιμότητα παντού σε άτομα με αναπηρια και αυτό πρέπει να αρχίζει να αλλάζει .οποίος δε το βλέπει τότε εθελοτυφλεί .
Ευχαριστώ πολύ όλα τα Τηνιακα site @tinosnews @tinostoday @tinoslive.tv που μας ακολούθησαν σε όλο αυτό το ταξίδι .
Ευχαριστώ τη @sauconygreece .
Ευχαριστώ τη @golden_star_ferries . Ευχαριστώ το @giannisleivadaris @nikos_kritikos_moli @anastasisvidalis @giorgoskalamaras @stefan_koro @iliasgv που ήταν δίπλα μου και συνεχίσουν να με στηρίζουν.

Πάνω απ όλα όπως έχω πει όλη προσπάθεια δεν θα γινόταν γιατί η μισή προετοιμασία περνούσε από τα χέρια της @marchar

Ραντεβού λοιπόν τον Ιούνιο στο TINOS running experience στη διαδρομή των 21χιλιομετρων

ΥΓ: Το αναμνηστικό Μετάλλιο της,η Αθανασια θα το δωρίσει στο σωματείο ΑΜΕΑ Τήνου «έχουμε δικαίωμα»