Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Στον αυριανό τελικό ο Περιστεριώνας Τήνου

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με στο final4 Εφήβων της Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του ΑΠΑΣ Νάξου επέλεξε να μετακινηθεί σήμερα μέσω του νησιού της Πάρου και όχι χθες που υπήρχε απευθείας σύνδεση. Αποτέλεσμα; Μία καθυστέρηση στην άφιξη του πλοίου είχε ως συνέπεια να χάσει ο ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια την ανταπόκριση με άλλο πλοίο προς τη Μύκονο.

Έγιναν προσπάθειες μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως βρεθεί λύση της μεταφοράς της ομάδας με ιδιωτικό μέσο, αλλά η προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο ημιτελικός με αντίπαλο τον περιστεριώνα Τήνου ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Τήνου περνάει χωρίς αγώνα στον αυριανό τελικό και περιμένει αν μάθει τον αντίπαλο της μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού, ΑΟ Μυκόνου – ΑΟ Πάρου που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

24/3, 17.00: Φανάρια Νάξου-Περιστερίωνας (α’ ημιτελικός)
24/3, 19.30: Α.Ο. Μυκόνου-Α.Ο. Πάρου (β’ ημιτελικός)
25/3, 17.00: Μικρός τελικός
25/3, 19.30: Περιστερώνας (Μεγάλος τελικός)

www.sportcyclades.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -