Άρωμα αντηλιακού απλώνεται στον Φαλατάδο της Τήνου από απόψε! Το Suntan ανοίγει τις πόρτες του.

Μέσα από το πρίσμα του 80’s culture ο Σωτήρης Λυκίδης, ο Χρήστος Καλλιάνης  και η Μυρσίνη Σπανέλη οραματίζονται να μοιραστούν με τους λάτρεις της Τήνου μια ιδιαίτερη εμπειρία σε ένα αντισυμβατικό nostalgia cocktail bar!

Μετά την επίσκεψη στο σεληνιακό τοπίο του Βόλακα και τις βόλτες στα πανέμορφα στενά του Φαλατάδου, επισκεφτείτε το Suntan για ένα must-try brunch. Ένα διαφορετικό μενού εξελιγμένου street food, μπολιασμένο με τοπικά προϊόντα, σχεδιάστηκε για να προσφέρει ένα παρεΐστικο after-beach dinner.

Συνεχίζοντας την εξύμνηση των 80’s, θεματικά γλυκά θα ξυπνήσουν τις αναμνήσεις σας! Ο γνωστός Γιώργος Γεράρδος σαν γνήσιο παιδί 80’s  φροντίζει την υλοποίηση του Suntan Food to-share menu!Η μαύρη σελίδα στην εποχή των cocktails γίνεται το ορόσημο του Suntan!

Η εμπνεύστρια του concept, Μυρσίνη  Σπανέλη ανασκευάζει τα 80’s classics με την βοήθεια της hero barlady Κατερίνας Αναγνώστου! Μέσα από νέες τεχνικές το long island, το sex on the beach και το Woo Woo σας προσκαλούν να δοκιμάσετε τις νέες σας αναμνήσεις!!Sunset rooftop, παστέλ, τηνιακοί βόλτοι και θρυλικοί ήρωες των 80’s συνδυάζονται από την killer interior designer Δήμητρα Παπαδοπούλου!

Παλιοί και νέοι ήχοι σας μεταφέρουν στο Suntan Cocktails & Food to-share!!!

#dontforgetyoursuntan

IG: suntan_tinos
FB: Suntan Cocktails & Food to-share