Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

-Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – Επιστροφή για το Monopoliο Espresso & Pizza Bar

Monopolio Espresso & Pizza Bar Κοντά σας από τις 08.00 το πρωί και με delivery 19.00 - 23.00 τηλέφωνο επικοινωνίας 228325770

Προκήρυξη σχολικών τροχονόμων στην Τήνο

Προκήρυξη σχολικών τροχονόμων στην Τήνο

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η -

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφασίστηκε ομόφωνα να τοποθετηθούν σχολικοί τροχονόμοι μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2020 – 2021 στις σχολικές μονάδες των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χώρας.

Εγκρίθηκαν τρεις (3) θέσεις Σχολικών Τροχονόμων στις κάτωθι σχολικές μονάδες

1ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου
2ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου
3ο Δημοτικό Σχολείο Τήνου

Αποφασίστηκε να συγκροτηθούν τρεις (3) επιτροπές που θα εξετάσουν τις αιτήσεις και θα συντάξουν σχετικό πρακτικό. Να εκδοθεί προκήρυξη για την πλήρωση των ανωτέρω θέσεων.

Η ανάθεση του έργου θα γίνει μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2020-2021

Στη θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε ενήλικο άτομο, άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα αν εργάζεται ή όχι, αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του.

Οι ώρες απασχόλησης είναι:

α) από 08.00 έως 8.40 το πρωί
β) από 13.10 έως 13.40 το μεσημέρι

Οι ώρες αυτές, που αφορούν στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών προς το σχολείο, μπορεί να αναπροσαρμοστούν όταν παραστεί ανάγκη, έπεται από υποδείξεις του οικείου διευθυντή.

Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176,00€ (για τον μήνα Ιούνιο η αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των 88,00€) για την κάλυψη των εξόδων κίνησης του, από σχετική επιχορήγηση του ΕΠ.ΕΣ.Δ.Α

Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανέναν ασφαλιστικό φορέα.

Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «Σχολικός Τροχονόμος». Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
Tinos
broken clouds
12.7 ° C
13.3 °
12.4 °
47 %
4.6kmh
75 %
Σα
13 °
Κυ
10 °
Δε
7 °
Τρ
8 °
Τε
9 °
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -