Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Σύλλογος Ποταμιάς Τήνου «Η παράδοση των αιώνων συναντά το σήμερα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της Ποταμιάς εύχεται στους ανθρώπους του χωριού και σε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του Συλλόγου καλό Πάσχα! Με πίστη στους καθημερινού αγώνες που δίνει ο καθένας από εμάς, με σύνεση, περισυλλογή και αλληλεγγύη, προχωράμε…!

Παράλληλα σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1. Ο Σύλλογος Ποταμιάς, οι κάτοικοι του χωριού και φίλοι του Συλλόγου ανταμώνουμε για να ζυμώσουμε τσουρέκια, να πλάσουμε κουλούρια και να μάθουμε να «τσιμπάμε» τυρόπιτες, την Πέμπτη το απόγευμα στον Περιστεριώνα και στον παραδοσιακό φούρνο του Χωριού. Η παράδοση αιώνων συναντάει το σήμερα και εμείς την περνάμε στα παιδιά, όπως τη μάθαμε από τις προηγούμενες γενιές!

2. Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια για τον εμπλουτισμό του ιστότοπου του Συλλόγου μας ( http://potamia.weebly.com/ ), όπου θα αποτυπώνονται οι δράσεις και η ιστορία του. Συγκεκριμένα, αν κάποιος γνωρίζει τα ονόματα των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων που αναδείχθηκαν σε οποιαδήποτε αρχαιρεσία πριν το 2012, παρακαλούμε να ενημερώσει τον γράφοντα ή κάποιο άλλο μέλος του ΔΣ, ώστε η ιστορική αποτύπωση των ΔΣ του Συλλόγου να είναι πλήρης και ακριβής.

Σας ευχαριστούμε.

Καλή Ανάσταση!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -