Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Θέση εργασίας στην εταιρία Tinos Host

Αλλες αγγελιες

Η TinosHost δραστηριοποιείται στο νησί της Τήνου απο το 2018 και αποτελεί μια απο τις πλεον δυναμικότερες εταιρίες διαχείρισης ακινήτων του νησιού. Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη διαχείριση και τη φροντίδα παντός είδους ακινήτων σε όλο το νησί με γνώμονα τη παροχή άριστης υπηρεσίας στον επισκέπτη του νησιού. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας και της επέκτασης τους, αναζητούνται άτομα για την πλήρωση των παρακάτω θέσεων οι οποίες αφορούν απασχόληση κατα τη διάρκεια της σεζόν του 2022.

Θέση Α: Καθαριότητα Υποχρεώσεις: Συνεργασία με την ομάδα κρατήσεων για την εξυπηρέτηση των πελατών/επισκεπτών, Μεταφορά κλινοσκεπασμάτων, Ελεγχος Αναλώσιμων Υλικών και ενημέρωση υπευθύνου.

Η θέση απαιτεί: Προηγούμενη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (καθαριότητα τουριστικών κατοικιών/ξενοδοχείων κλπ), Ύπαρξη μεταφορικού μέσου, Προσοχή στη λεπτομέρεια, Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση όταν απαιτείται.

Τυχόν γνώση ξένων γλωσσών είναι επιθυμητή.

Παροχές
1. Απασχόληση απο 1/4/2022 έως 30/10/2022,
2. Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας,
3. Πλήρης Ασφάλιση,
4. Ικανοποιητικές απολαβές,
5. Κάλυψη Οδοιπορικών Εξόδων,
6. Διαμονή (εφόσον δεν διατίθεται),
7. Δυνατότητα εξέλιξης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 6984120243 ή μέσω email στο info@tinoshost.gr.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρίας μας θα βρείτε στις ιστοσελίδες μας. https://owners.tinoshost.gr/

Στείλτε και εσείς την αγγελίας σας στο www.tinostoday.gr.
Μόλις λάβουμε την αγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αποστολή στο info@tinostoday.gr ή πατήστε εδώ

Σχολια

χορηγούμενη

Τήνος – Θέσεις εργασίας στη “Νήσος”

Αναζητούμε νέους ταλαντούχους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα της Παραγωγής. Ειδικότητες όπως Μηχανικός Παραγωγής, Ηλεκτρολόγος, Υδραυλικός, Τεχνολόγος Τροφίμων. Εξέλιξη σε μόνιμη εργασία, πενθήμερο σε οκτάωρες...