Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Περιβαλλοντική Ομάδα ΕΠΑΛ Τήνου – Αποχαιρετιστήριο μάθημα πριν το Πάσχα

Την Παρασκευή το πρωί 7-4-2023, πραγματοποιήσαμε το αποχαιρετιστήριο μάθημά μας, στο φυτώριο του Συλλόγου πριν από τις γιορτές τους Πάσχα.  Νοικοκυρέψαμε τους χώρους του Θερμοκηπίου και με χαρά διαπιστώσαμε ότι την εβδομάδα που μας πέρασε, οι παραδοσιακοί σπόροι  που είχαμε σπείρει φύτρωσαν  και βλάστησαν τα μοσχεύματα των αμπελιών και των ελαιών.

Ιδιαίτερη ανάπτυξη παρουσίασαν επίσης, τα λαχανικά και τα λουλούδια μας ( ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, καρπούζια, πεπόνια, κατιφέδες, βασιλικοί, τριανταφυλλιές κλπ).   Οι φίλοι μας τους Δ.Σ. του Συλλόγου, θα συνεχίσουν να προσέχουν και να περιποιούνται να νεαρά φυτά μας, τις μέρες που θα λείπουμε. Τα παραπάνω φυτά όπως κάθε χρόνο θα τα  προσφέρουμε δωρεάν στους κατοίκους του νησιού μας, αμέσως μετά την επιστροφή μας από τις εορτές του Πάσχα .

Νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στους καθηγητές μας κ. Κώστα Καραγεώργο (υπεύθυνο της Ομάδας μας) και τον κ Ιωάννη Ψάλτη (Πρόεδρο του Συλλόγου) για την προσφορά τους ώστε να έχουμε φτάσει στο σημείο να παράγουμε με δημιουργικό τρόπο, οποιοδήποτε φυτό, με αγενή και αγενή πολλαπλασιασμό.   

 Ευχόμαστε στους  σε όλους τους συμπατριώτες μας, Καλές γιορτές και καλή Ανάσταση.

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΗΝΟΥ

Υ.Σ. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζουν μια μικρή εικόνα όσων φτιάχνουμε και μαθαίνουμε, στο εργαστήρι του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -