Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Τήνος – Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img

Η Στέγη Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Τήνου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων πολιτισμού, με τίτλο «Μνήμη Μικράς Ασίας-100 χρόνια από την καταστροφή», στις 15,16 και 17 Σεπτεμβρίου 2022.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20.00 Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας και πρωτότυπων εγγράφων με θέμα τη ζωή στη Σμύρνη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η μουσικός και ερμηνεύτρια κ. Μαρία Κοτσίρη παίζοντας ΟΥΤΙ και τραγουδώντας σμυρνέϊκα τραγούδια.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20.00 Ομιλία του ιστορικού ερευνητή κ. Κώστα Δανούση με θέμα « Η Τήνος κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εμπλοκής, 1919-1923 ». Θα προβληθεί βίντεο μνήμης του ιστορικού γεγονότος.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20.00 Επιστημονική ημερίδα. Θα ομιλήσουν οι κ.κ. Νικήτας Σίμος, Οικονομολόγος-Γεωπολιτικός Αναλυτής « Διεθνές πλαίσιο της Μικρασιατικής Εμπλοκής ». Γιώργος Βιδάλης Δημοσιογράφος, « Η Μικρασιατική Καταστροφή στη νεοελληνική λογοτεχνία » και η κ. Ευαγγελία Αδάμου-Μινάρδου, φιλόλογος και συγγραφέας « Αναζητώντας μια νέα Ελληνικότητα ».

Διάρκεια έκθεσης, 15-30 Σεπτεμβρίου 2022, ώρες λειτουργίας 18.00-21.00

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τήνος 4 Σεπτεμβρίου 2022

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Σώχος, Πρόεδρος της ομάδας εργασίας για την οργάνωση και λειτουργία της Στέγης Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Τήνου

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 7 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -