Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023

Τήνος – Εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων Κυκλάδων

Το Σωματείο Συνταξιούχων Κυκλάδων είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι ετοιμάζει ταξίδια για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε στην πανέμορφη Κω, στο νησί των Ιπποτών τη Ρόδο και στην Ηλιόλουστη Σύμη με προσκύνημα στον Πανορμιτη της.

Η ΟΜΟΡΦΙΆ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΜΑΓΕΊΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΈΣ ΧΡΩΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΏΝ !! ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΈΡΝΟ ΕΩΣ ΤΟ ΜΕΣΣΑΙΩΝΙΚΟ !!! ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΏΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΔΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΕΜΊΣΟΥΜΕ ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΧΕΙΜΏΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΆΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ !! ΤΟ ΑΞΊΖΟΥΜΕ !!

ΦΕΎΓΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΣΎΡΟΥ 3 ΜΑΐΟΥ ΓΙΑ ΚΩ, ΡΌΔΟ, ΣΎΜΗ. ΕΠΙΣΤΡΈΦΟΥΜΕ ΤΗΝΟ 10 ΜΑΐΟΥ ΜΕΣΗΜΈΡΙ !!!

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΊΝΑΙ 460€ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΆ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ , ΔΙΑΜΟΝΉ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ 4* , ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΉ ( ΠΡΩΙΝΌ – ΔΕΙΠΝΟ) ΜΠΟΥΦΈ, ΦΟΡΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΩΝ, ΠΕΡΙΗΓΉΣΕΙΣ – ΞΕΝΑΓΉΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΉ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΑΤΥΧΉΜΑΤΟΣ & ΑΙΦΝΊΔΙΑΣ ΑΚΎΡΩΣΗΣ !! ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΣΑΣ !!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΩΝ (ΑΜΟΡΕ) ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΈΧΡΙ ΤΈΛΟΣ ΜΑΡΤΊΟΥ !!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

ΦΡΑΓΚΊΣΚΑ ΠΛΥΤΑ 6972847768

ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΥ 6977244341

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -