Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Τήνος – Μάθημα εμβολιασμού άγριων δένδρων

Γνωρίζουμε στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας αλλά και προς όλους τους συμπατριώτες μας ότι την προσεχή Κυριακή  26-3-2023 μετά τη Θεία Λειτουργία 11πμ.. και μέχρι τη 1μμ θα γίνει το ετήσιο μάθημα του εμβολιασμού των άγριων δένδρων, μέσα στις εγκαταστάσεις του Φυτωρίου του Συλλόγου μας , που βρίσκεται δυτικά της Παναγίας μας.

Όσοι επιθυμούν άνδρες και γυναίκες να μάθουν να μπολιάζουν είναι ευπρόσδεκτοι .

Προσερχόμενοι να φέρουν μαζί τους ένα μαχαιράκι , μερικές σακούλες χάρτινες του Μπακάλη, και μερικές νάιλον, όπως φαίνεται στα μπόλια των φωτογραφιών για την εκπαίδευσή τους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου είναι πρόθυμος να διδάξει την τέχνη του εμβολιασμού και σε άλλες ώρες που βολεύουν κάθε ενδιαφερόμενο.

Η είσοδος θα είναι όπως πάντοτε ελεύθερη

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γραμματέας

Ιωάννης  Ψάλτης                                                    Νικόλαος Γκίζης

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -