Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Βιωματικό Εργαστήρι Art Therapy Ενηλίκων στην Τήνο

Μεγαλώνουμε από ένα μικροσκοπικό στρογγυλό αυγό και γεννιόμαστε σε έναν πλανήτη, που είναι ο ίδιος κυκλικός, κινούμενος σε τροχιά γύρω από τον ήλιο. Αν κοιτάξουμε βαθύτερα στο επίπεδο των ατόμων που αποτελούν το σώμα μας, ανακαλύπτουμε ένα ακόμη σύμπαν όπου τα στοιχεία στροβιλίζονται σε καμπύλα μοτίβα.

Το Βιωματικό Εργαστήρι Art Therapy για Ενήλικες με τίτλο: “Ο Κύκλος” θα πραγματοποιηθεί στον Εμποροεπαγγελματικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου στις 23/09/2022, ώρα 18:00 – 19:30.

Θα εξερευνήσουμε βιωματικά πως το Art Therapy (Εικαστική Θεραπεία) παρέχει θεραπευτικές διεξόδους, σε συναισθήματα και εμπειρίες. Απελευθερώντας τη δημιουργικότητα, αυξάνεται η συνειδητοποίηση, μειώνεται το άγχος, αντιμετωπίζονται και επιλύονται συγκρούσεις, προσφέροντας χαλάρωση και ψυχική ευεξία.

Γι’ αυτό το ταξίδι δημιουργικής εξερεύνησης δεν χρειάζονται γνώσεις ζωγραφικής. Αρκεί η πρόθεση επικοινωνίας με τον τρόπο που επικοινωνούσαμε όταν είμαστε παιδιά και ήταν η κάθε ζωγραφιά, ένας τόπος πέρα από τα σύνορα των λέξεων, ένας μοναδικός τρόπος ζωής.

Εικαστική Θεραπεύτρια: Σοφία Κουκουρλή
Είσοδος ελεύθερη
Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο κινητό 6943 470586

CV Σοφία Κουκουρλή, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία. Παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο έχει αναπτύξει συνεργασίες με Υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Δήμων, Συλλόγους Γονέων Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Συλλόγους και Κέντρα Υποστήριξης Γυναικών, σε Αθήνα και Τήνο.

Είναι συνεργαζόμενο μέλος του Προγράμματος “Επέκεινα”- Ψυχαναλυτική Πράξη, και έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια εικαστικής ψυχοθεραπείας σε συνέδρια και ημερίδες.
Site: www.gnothisauton.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Τήνο στο Google News του TinosToday. Ακολουθήστε το TinosToday σε Instagram, Facebook και TikTok.

- Χ Ο Ρ Η Γ Ο Υ Μ Ε Ν Η -

Τήνος – 6 Χρόνια Beach Bar Lala Louza

Ήταν 21 Ιουλίου 2017 όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία του Beach Bar Lala Louza στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πόρτο της Τήνου. Ξεκινήσαμε και πορευόμαστε με τις βασικές αρχές μας να είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη, η αγάπη για τον τόπο μας και να διατηρούμε τα χαμόγελα μας...
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -spot_img
- Δ Ι Α Φ Η Μ Ι ΣΗ -