Η Kerrin – Qiqi Vega Μόνιμη Ισιωτική θεραπεία Μαλλιών βρίσκεται πλέον και στο Κομμωτήριο Yiannis στην Τήνο.

Τι είναι η Kerrin – Qiqi Vega;

Μια πολυλειτουργική, φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και τα αφήνει:

  • Φυσικά
  • Ίσια
  • Δυνατά
  • Μαλακά
  • Εύκολα διαχειρίσιμα 

Eίτε μόνιμα (ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν) είτε ήμι-μόνιμα (Μέχρι 4 μήνες).

Το Qiqi Vega έχει σχεδιαστεί για να απαντά και να αντιμετωπίζει όλους τους τύπους και τις συνθήκες των μαλλιών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μας μαλακώνει τα μαλλιά με μακρόχρονιο αποτέλεσμα χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών προϊόντων όπως αλκαλικά συστατικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε θραύση και βλάβη των μαλλιών.

Με την φιλική προς το περιβάλλον ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει τα μαλλιά, οι επαγγελματίες κομμωτές μπορούν να έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο.

Η επαναστατική μας τεχνολογία χωρίς τοξικά συστατικά,περιέχει ένα μοναδικό μίγμα αμινοξέων που δημιουργείται αποκλειστικά από την Kerrin – Qiqi, αντιδρώντας απευθείας με δισουλφιδικούς δεσμούς, μεταμορφώνοντάς τους σε εντελώς ίσιαμαλακή, εύκολα διαχειρίσιμη και ισχυρότερη τρίχα.

Το Kerrin – Qiqi Vega είναι ασφαλής να παραμείνει στα μαλλιά χωρίς χρονικό περιορισμό.

Κλείστε το ραντεβού σας στο τηλέφωνο 2283 025471 για να δοκιμάσετε από κοντά το νέο αυτό προϊόν και να γνωρίσετε την υψηλής αποτελεσματικότητας ισιωτική θεραπεία που μαλακώνει και ισιώνει τα μαλλιά χωρίς σκληρές χημικές ουσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here